vineri, 16 noiembrie 2007

Soareci la restaurantul cu cel mai scump desert din lume

Ocupati cu crearea celui mai scump desert din lume, angajatii unui restaurant de lux din New York au uitat sa mai dea cu matura. Inspectorii de sanatate au inchis unitatea dupa ce au descoperit ca bucataria si pivnita erau invadate de soareci si gandaci.

Potrivit AP, restaurantul Serendipity 3, din Manhattan, are sansa sa intre in Cartea Recordurilor si din cauza mizeriei gasite de echipele de control. Saptamana trecuta, reprezentantii Guiness Book au atestat ca aici se pregateste cel mai scump desert din lume, care costa 25.000 de dolari.

Numit Frrrozen Haute Chocolate, preparatul contine un amestec de 28 de arome de cacao, iar topping-ul este format din frisca presarata cu pulbere de aur. Cei care comanda inghetata pot lua acasa cupa, impreuna cu bratara din aur din jurul ei si lingurita incrustata cu un diamant de 18 carate.

Localul are clienti de seama. Cu cateva zile inainte sa fie inchis, in restaurant au mancat actrita Katie Holmes si fiica sa Suri, fara sa aiba idee la ce risc se expun. Proprietarul restaurantului a declarat ca va remedia cat mai curand toate deficientele descoperite.

Sursa (www.romantica.ro)

Niciun comentariu: